Kalender

Venner af huset

LRV-Skals Håndbold er en selvstændig håndboldklub, som tilbyder hold fra U6 til senior. Vi sætter det sociale miljø og tætte samarbejde højt, så kom og vær med, her er plads til alle!

Skals Fitness er et alternativ til de kommercielle Fitnesscentre og stiftet som forening i 2015. Skals Fitness er et foreningsbaseret fitness center, der har til huse i de nybyggede lokaler i Skals Idrætscenter.

Vi har også festlokaler, som du kan leje til netop dit arrangement. Ønsker du mad ud af huset, så klarer vi også dette og som noget helt specielt, tilbyder vi også Grill Royals helstegte pattegris + tilbehør. 

Klubbens vigtigste opgave er at skabe nogle gode rammer både fysisk og socialt, hvor nye og gamle, unge som ældre medlemmer føler sig velkomne, og hvor der er grobund for sportslig udvikling og socialt samvær. 

I hjertet Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger.

Skydning er for alle både drenge og piger, unge som gamle. Det er en rigtig familiesport. Et evt. handicap behøver ikke at være nogen hindring.

Svømmehal

Få en sjov og hyggelig dag i Skals Idrætscenter. Spis i cafeteriet før I går i svømmehallen. Her kan du springe på vipperne, klatre på klatrevæggen. Eller du kan slappe af i boblezonen, i det 34 grader varme terapibassin.

Læs mere …
 

Aquaspinning er spinning på en cykel fremstillet i rustfrit stål. Cyklen placeres på bassinbunden i den lave ende af bassinet. Man spinder så til musik, i siddende eller stående positioner i forskellige hastigheder.

Læs mere …
 

Hygge, sang, leg og dykning med erfaren instruktør i vores skønne 34 grader varme terapibassin.

Læs mere …

AquaPunkt

Her træning for gravide i 34 grader varmt vand. Du forbygger lændesmerter og bækkenløsning, når du træner i vægtløs tilstand. Du holder dig i form og mindsker risikoen for, for tidlig fødsel.

Læs mere …
 

Alle muskelgrupper bliver aktiveret og pulsen kommer op i det røde felt, ved mange af øvelserne. Vandtemperaturen er 28 grader.

Læs mere …
 

Er træning i 34 grader varmt vand, med og uden redskaber. Vi arbejder med alle muskelgrupper inklusive lattermusklerne.

Læs mere …
Gå til toppen